Incompany workshop methode Mijn Mammoet

De methode Mijn Mammoet is een hulpmiddel om anders te leren denken, praten en oordelen over gedrag en gedragsverandering. De methode biedt handelingsperspectief met herkenbare en behapbare oplossingsrichtingen. Een beschrijving van de methode vind je op https://mijnmammoet.nl/

Heb je belangstelling voor deze methode?

Duur, intake en investering

Marcel Balm verzorgt op aanvraag incompany een workshop van 2 uur. Dit vraagt een investering van € 795,- exclusief BTW. Inclusief reiskosten en reistijd overal in Nederland en Vlaanderen. En inclusief een online intakegesprek met de contactpersoon of een vertegenwoordiging van de organisatie.

Doelgroep

De workshop is bedoeld voor leiders en medewerkers binnen de organisatie die op het gebied van duurzame gedragsverandering een rol vervullen of willen vervullen. De groepsgrootte is minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.

Doel

Na afloop hebben de deelnemers inzicht in de kenmerken en gebruiksmogelijkheden van de methode Mijn Mammoet.

Meer maatwerk?

Natuurlijk biedt Marcel Balm graag meer maatwerk als dat op dit moment meer aansluit bij de huidige behoeftes en wensen binnen de organisatie. Wil je bijvoorbeeld een hele korte presentatie voor een grotere groep mensen? Laat het weten.

Wat past op dit moment bij jou en jouw organisatie?

Marcel Balm is bereikbaar via marcel@balm-academie.nl en 06 40 88 79 47.

Worksop methode
Mijn Mammoet