De Balm academie combineert expertise op het gebied van arbeid & gezondheid met expertise op het gebied van gedrag & gedragsverandering. Om desgewenst een totaalpakket te kunnen bieden, werken wij samen met zelfstandige trainers, eventmanagers, coaches en ontwikkelaars van communicatie- en campagnemiddelen.

Voor maatwerk gaan wij graag vrijblijvend in gesprek. Wat is de aanleiding? Waar liggen kansen? Wat is het doel? Wat op lange termijn, wat op korte termijn? Wat zijn randvoorwaarden?

We bespreken mogelijke oplossingen, maatregelen, acties en interventies. Desgewenst schrijven we vrijblijvend een voorstel met prijsopgave.

Advies gezond & veilig
werken en vitaliteit

Marcel Balm adviseert over arbo- en vitaliteitsbeleid en over interventies vanuit opleiden, communicatie, veiligheidskunde en ergonomie.

Trainingen en workshops

Maak een keuze uit kant-en-klare trainingen en workshops. Of kies voor maatwerk. Dan ontwikkelen we een nieuwe training of workshop.

Kantinebijeenkomsten
en events

Wij beschikken over kant-en-klare draaiboeken voor kantinebijeenkomsten en events. Deze draaiboeken kunnen de basis zijn voor maatwerk.

Communicatie- en campagnemiddelen

Samen met een ervaren specialisten ontwikkelen wij communicatie- en campagnemiddelen op maat.

Online leerplatform en online community

Individuele werkgevers en individuele medewerkers kunnen lid worden van ons online leerplatform en community. Gratis proefperiode?

Individuele coaching

De oprichters Marcel Balm en Rutger Balm zijn beiden opgeleid om werkgevers en medewerkers individueel te coachen.