Visie

We leven en werken in een dynamische samenleving. Alles verandert in een steeds hoger tempo. De dynamiek vraagt veel van ons aanpassingsvermogen. Extra aandacht is nodig voor eigenaarschap, eigen regie, persoonlijk leiderschap, zelfmanagement en verandervaardigheden.

Missie

Onze missie is om eigenaarschap, eigen regie, persoonlijk leiderschap, zelfmanagement en verandervaardigheden te bevorderen. Door het aanpassingsvermogen van mensen te bevorderen, willen we bereiken dat zoveel mogelijk mensen leidend zijn in hun eigen gedrag. Daarbij willen wij zoveel mogelijk gebruik maken van wetenschappelijke kennis en inzichten, vanuit onder meer de gedragspsychologie, opleidingskunde en communicatiewetenschappen.

Rustig veranderen

Rustige veranderingen en evolutie werken soms beter dan de snelle quick fix. Bewustwording, leerprocessen, duurzame gedragsverandering en het vergroten van het aanpassingsvermogen van mensen vragen allemaal geduld.

Leren vissen

Wij geven onze klanten liever geen vis, maar liever leren wij ze vissen. Dat voelt in eerste instantie soms als een omweg, maar loont meer op de lange termijn. Door eerst zelf te leren hoe je gedrag kunt veranderen, word je zelfredzaam. Men ontwikkelt een set aan vaardigheden die telkens opnieuw kunnen worden gebruikt. Eerst leren veranderen, dan gaan veranderen – dat is onze volgorde.

Vitale mensen als fundament onder organisaties

Vitale werkgevers en medewerkers kunnen gemakkelijker reageren op de ontwikkelingen in onze dynamische wereld. De individuele vitaliteit van werkgevers en medewerkers bepaalt voor een belangrijk deel de vitaliteit van organisaties.

Toegankelijke taal

Een toegankelijke taal maakt de drempel lager om over gedrag en verandering te kunnen praten. Daarom hebben wij de methode Mijn Mammoet ontwikkeld. Een taal om te leren zelf te veranderen. Nieuwsgierig? Kijk dan hier.

Meer weten? Graag gaan we in gesprek.

06 – 40 88 79 47 | marcel@balm-academie.nl

Benieuwd naar onze online community?

Maak kosteloos kennis met een proefperiode.

Over Balm academie