Marcel Balm

Marcel is adviseur, trainer en coach en oprichter van de Balm academie. Hij coördineert de samenwerking met de zelfstandige professionals in ons netwerk, zoals de trainers, eventmanager, coaches en ontwikkelaar van communicatie- en campagnemiddelen.

Leren, ontwikkelen en gedragsverandering staan in zijn loopbaan centraal. Als oefentherapeut (paramedisch beroep in de gezondheidszorg) heeft hij individuele patiënten begeleid bij gedragsverandering. In zijn werk als docentenopleider en opleidingsadviseur stonden leren en ontwikkelen centraal. Sinds 2002 komen leren, ontwikkelen en gedragsverandering samen in zijn werk als adviseur, trainer en coach in het bedrijfsleven. Van 2002 tot 2016 was hij mede-eigenaar van een commercieel advies- en trainingsbureau. Sinds 2016 is hij zelfstandig ondernemer en zelfstandig professional. Meer weten? Kijk op zijn LinkedIn pagina.

Rutger Balm

Rutger is gedragspsycholoog, praktijkonderzoeker en cursusontwikkelaar. Hij heeft onze online dienstverlening ontwikkeld, treedt op als moderator en coördineert onze online dienstverlening.

Meer weten over Rutger? Kijk dan op zijn LinkedIn pagina.